Vi starter togtet med at øhoppe rundt på Azorernes 9 smukke vulkanøer. Øerne har flere gange været kåret som de mest besøgsværdige øer af National geografic, og byder bl.a. på varieret natur og varme kilder.

På Madeira skal badetøjet og snorkeludstyret frem når vi skal svømme for foden af verdens 2. højeste klippeskrænt og kaste anker på de mange smukke ankerpladser.

Herefter sætter vi kurs mod endnu mere eksotiske egne, når vi besøger det Afrikanske kontinent. Vi kan shoppe i basaren og forfine vores forhandlingsevner når vi skal købe krydderier eller lædervarer i Marokko.
Måske får vi mulighed for at besøge Ait Benhaddou – det røde ørkenfort, hvor byen er bygget af ler og halm, og hvor vi kan køre på quadbikes i ørkenen hvor ”Lawrence of arabia” og ”Gladiator” er optaget.

Togtet slutter på de Canariske øer Lanzerote, Tenerife, Gran canaria, Las Palmas og La Gomera. Her er et varieret sceneri af vulkankratre, vulkanske lavagrotter, ørken og regnskove. Vi kan forkæle os selv med lækker lokal tapas, rom, likører og cigarer hvis man er til den slags. Det hele produceres nemlig på Las Palmas.  

OBS: på dette togt har vi selskab af vores datter med familie, så du skal have lyst til at være sammen med to (skønne og velopdragne) børn på hhv. 1 og 4 år