Dykning vil være en stor del af livet på Enterprise. Vi har alt udstyr om bord og skipper er CMAS 3-stjernet dykker, advanced nitrox uddannet, og PADI instruktør.

Derfor kan du om bord på Enterprise tage et dykkercertifikat, hvis det er det du drømmer om, og ikke lige har haft muligheden før. På Enterprise får du selvsagt et lille “dykkerhold”, masser af tid til en grundig instruktion og derfor et grundigt og trygt kursusforløb.

Du kan tage følgende PADI kurser om bord;

  • Open water
  • Advanced open water
  • Kompasdykning
  • Dybtvandsdykning

 Det vil være muligt at låne dykkerudstyr mod et gebyr men medbring gerne dit eget udstyr hvis du har det og ønsker at dykke.

Hvis du ikke dykker eller ønsker at prøve det, oplever vi selvfølgelig masser andre ting. Der er rig mulighed for, på egen hånd eller i fællesskab med besætningen, at tage på landsby-, hiking-, ATV-, og scooter ture. Om bord på båden finder du også mange redskaber til forskellige
aktiviteter. Vi har blandet andet et par oppustelige SUP boards og snorkeludstyr, en bogreol med vigtig viden og unytttig underholdning, brætspil og hængekøje til den lille lur.  Og så er der alt det andet sjove som vi sammen kommer i tanke om!

Et dyk koster 125 kr. hvis du låner vores udstyr og 75 kr. hvis du har dit eget udstyr med. (flasker har vi, og kan selv fylde)