”Vi”, Johnny og Henriette er begge i 50´erne, har sammen to børn og to børnebørn. Vi er meget forskellige og meget ens. Sammen supplerer vi hinanden ret godt – når vi selv skal sige det.

Vi har fulgtes ad siden vi var ganske unge, og allerede dengang havde vi drømme om verdenshavene. Da vi ”lige” havde klare uddannelse, karriere, børn og villa, blev de drømme pudset af.

For at blive klogere på hvad der ville være den rigtige båd for os- og til formålet,  købte vi vores første båd, en Bavaria 42, som vi sejlede i, i 6 år.

Da børnene flyttede hjemmefra, blev både hus og båd solgt, mens vi fandt ud af hvad livet så skulle fyldes med.

Efter lidt tilløb har vi solgt vores hjem og indbo og nu skal drømmene udleves! Vi har brugt næsten to år på at lede- og rejse efter den rette båd, og endte heldigvis op med den Beneteau 57 som fra starten var drømmebåden.

 

 

Skipper Johnny.

Er 57 år. Uddannet elektriker og el-installatør og autodidakt programmør. Han har de seneste 15 år lavet industrielle IT løsninger i det samme firma. Johnny har hænderne godt skruet på og kan stort set alt hvad der handler om håndværk, hvilket er enormt praktisk på en båd. 

Han springer aldrig over hvor gærdet er lavest, og man kan være sikker på at alt hvad han laver er af høj kvalitet og velgennemtænkt. Derfor er det også helt sikkert, at når vi stævner ud med Enterprise, så er der ikke den skrue eller samling som han ikke har haft fat i. Johnny elsker teknik, kvalitet og en god Rom eller whiskey.

Johnny er også uddannet befaren matros og har været i handelsflåden i 6 år. Han er en erfaren dykker og uddannet CMAS 3-stjernet dykker, advanced nitrox, og PADI instruktør. Han har Y1 og har udvidet 1. hjælp fra forsvarets specialstyrker.

Skipperfrue Henriette.

Er 53 år. Uddannet socialpædagog, familieterapeut og supervisor. Hun har det meste af sit arbejdsliv arbejdet med udsatte børnefamilier i det offentlige, og de sidste fem år været konsulent i Børne – og undervisningsministeriet. Henriette er kreativ og god til at have det store overblik. Hun har sans for praktiske løsninger, planlægning og stort set alt der kan laves i et køkken. Henriette elsker træning, kage og en god bog.

Henriette har tidligere set verden fra en stewardesseuniform på et krydstogtskib, men er ny i sejlerverden. Hun har indenfor de seneste år taget Y3, motorpasningskursus, udvidet førstehjælp, og søsikkerhedskursus. Og så håber hun at kunne begå sig på spansk når vi stævner ud.