BLIV Samarbejdspartner

Budgettet er stramt og vi tager imod alle rabatter, gaver, bidrag og sponsorater med kyshånd!

Der skal bruges en frygtelig masse udstyr når man sejler rundt på verdenshavene – udstyr der kan klare lidt af hvert – og derfor går det ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores håb er at vi kan komme til at have det allerbedste udstyr om bord, til glæde – og sikkerhed – for både os selv, vores familie og vores gaster.

HVAD FÅR DU?

Vi er gode formidlere – mundligt såvel som skriftligt – og vores mål er at lave den gode storytelling om vores eventyr fra start til slut. På vores hjemmeside og vores SoMe kanaler, Instagram, Facebook og YouTube, vil vi udsende rejsebeskrivelser, videoer og smukke billeder som viser livet om bord og fantastisk natur – over og under vandet.

DERFOR vil de produkter som vi har med, har på og bruger, blive eksponeret i billeder og videoer, de vil blive nævnt på vores hjemmeside og SoMe kanaler, samt testet og anbefalet til, og af vores mange gaster.

Jo mere støtte vi får, jo længere kan vores eventyr vare.

Jo bedre kvalitet vores udstyr er i, jo større er chancen for at det kommer med os ud i verden og bidrager til at en masse menneskers eventyr bliver fyldt med gode oplevelser!

Vi håber at vi har sået nysgerrighed om vores projekt, og hører meget gerne fra dig ☺

Hos Kingfish finder du et bredt udvalg og bedste brands indenfor dykkerudstyr og UV jagt. Hos Kingfish får du grundig rådgivning og den bedste service.

Vi er blevet kvalificeret rådgivet hos Kingfish i forbindelse med indkøb af udstyr til Enterprise. Deres kompetente medarbejdere har stor erfaring med komplet og specialiceret sammensætning af udstyrspakker til langturssejlads, og det har vi haft glæde af. Hos Kingfish har de et bredt udvalg af dykkerkurser- ferier og rejser, og skipper er uddannet PADI instruktør hos Kingfish.

Lars Thrane A/S specialiserer sig i design og fremstilling af high-performance Iridium satellit telefonsystemer. De bruger den nyeste, mest innovative og banebrydende teknologi. Lars Thrane A/S har en stærk baggrund i udvikling af satellit kommunikation og har stor erfaring i udvikling af maritim kommunikation og navigationsudstyr. Lars Thrane A/S er et velrenommeret firma og vi er ikke i tvivl om at valget af deres LT3100S GDMSS sikrer os det bedste kommunikationsudstyr om bord til både os selv og vores gaster.

Se mere om LT3100S under “Bådens sikkerhed”

Watski er nordens førende webbutik inden for bådudstyr, og deres sortiment består af ca. 12.000 artikler. For dem betyder det ikke noget, om du har sejlet jorden rundt syv gange, eller om du skal ud på din første bådtur. De ved, at alle har forskellige betingelser. Deres sortiment består af stærke mærker og et prisværdigt basissortiment, der er specielt udviklet til den nordiske bådejer.

Elvstrøm Sails har for os altid stået for kvalitet og god services. Det har de bevist i flere omgange. Engang hvor vi skulle på sommerferie i båden, og vores genua skulle have en lille reparation, tog vi sejlet og kørte op til Elvstrøm sails i Nivå, hvor tog imod. Thomas skulle selv på sommerferie med hele familien, men han tog sig tid til at lave vores sejl, imens hans familie ventede.

En anden gang hvor Johnny skulle på langtur og  storsejlet revnede, reddede Elvstrøm sails situationen, og lavede et nyt sejl på kun en dag. Læs mere om den historie her.

Så valget var ikke svært da vi skulle have nye sejl til Enterprise, og heller ikke denne gang har de skuffet, men leveret både god service og god kvalitet.