BLIV Samarbejdspartner

Budgettet er stramt og vi tager imod alle rabatter, gaver, bidrag og sponsorater med kyshånd!

Der skal bruges en frygtelig masse udstyr når man sejler rundt på verdenshavene – udstyr der kan klare lidt af hvert – og derfor går det ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores håb er at vi kan komme til at have det allerbedste udstyr om bord, til glæde – og sikkerhed – for både os selv, vores familie og vores gaster.

HVAD FÅR DU?

Vi er gode formidlere – mundligt såvel som skriftligt – og vores mål er at lave den gode storytelling om vores eventyr fra start til slut. På vores hjemmeside og vores SoMe kanaler, Instagram, Facebook og YouTube, vil vi udsende rejsebeskrivelser, videoer og smukke billeder som viser livet om bord og fantastisk natur – over og under vandet.

DERFOR vil de produkter som vi har med, har på og bruger, blive eksponeret i billeder og videoer, de vil blive nævnt på vores hjemmeside og SoMe kanaler, samt testet og anbefalet til, og af vores mange gaster.

Derud over har vi indgået aftale med dykkermagasinet Dyk.dk, som udkommer i både Danmark og Sverige, om løbende artikler og fotoreportager under vores rejse.

Jo mere støtte vi får, jo længere kan vores eventyr vare.

Jo bedre kvalitet vores udstyr er i, jo større er chancen for at det kommer med os ud i verden og bidrager til at en masse menneskers eventyr bliver fyldt med gode oplevelser!

Vi håber at vi har sået nysgerrighed om vores projekt, og hører meget gerne fra dig ☺

Lars Thrane A/S specialiserer sig i design og fremstilling af high-performance Iridium satellit telefonsystemer. De bruger den nyeste, mest innovative og banebrydende teknologi. Lars Thrane A/S har en stærk baggrund i udvikling af satellit kommunikation og har stor erfaring i udvikling af maritim kommunikation og navigationsudstyr. Lars Thrane A/S er et velrenommeret firma og vi er ikke i tvivl om at valget af deres LT3100S GDMSS sikrer os det bedste kommunikationsudstyr om bord til både os selv og vores gaster.

Se mere om LT3100S under “Bådens sikkerhed”

Watski er nordens førende webbutik inden for bådudstyr, og deres sortiment består af ca. 12.000 artikler. For dem betyder det ikke noget, om du har sejlet jorden rundt syv gange, eller om du skal ud på din første bådtur. de ved, at alle har forskellige betingelser. deres sortiment består af stærke mærker og et prisværdigt basissortiment, der er specielt udviklet til den nordiske bådejer.

Elvstrøm Sails har for os altid stået for kvalitet og god services. Det har de bevist i flere omgange. Engang hvor jeg skulle på sommerferie i båden, og vores genua skulle have en lille reparation, jeg mit sejl og kørte op til Elvstrøm sails i Nivå, der stod Thomas også og skulle selv på sommerferie med hele familien, men han tog sig tid til at lave mit sejl, imens hans familie ventede.

En anden gang hvor jeg skulle på langtur og mit storsejl revnede, reddede Elvstrøm sails situationen, og lavede et nyt sejl til mig på kun en dag. Læs mere om den historie her.

Så valget var ikke svært da vi skulle have nye sejl til denne tur, og heller ikke denne gang har de skuffet, men leveret både god service og god kvalitet.

HM rustfri design er alsidige specialister indenfor montage og konstruktion til industrisektoren, med eget værksted hvilket giver mulighed for totalløsninger. HM rustfri påtager sig alle opgaver i rustfrit stål indenfor teknisk rådgivning omkring muligheder, finish og design.

Vi har haft et tæt og godt samarbejde med HM rustfrit omkring design og produktion af vores targabøjle. Vi har fået kvalificeret hjælp og rådgivning i hele design- og opmålingsprocessen og targabøjlen er udfærdiget i bedste kvalitet med fokus på både styrke og brugbare detaljer.

Coromatic er en servicevirksomhed der sikrer strømforsyning og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Coromatic er en selvstændig systemintegrator, som designer, bygger og servicerer tekniknisk infrastruktur såsom datacentre, hospitaler, lufthavne og forbundne organisationer.

Vi har fået kvalificeret rådgivning og vejledning af Coromatic i forbindelse med vores køb af batterier, solceller og inverter – alt vores udstyr til vedvarende energi. I hele processen omkring valg, køb og installation har Coromatic været til rådighed for vores spørgsmål og resultatet er et velfungerende komplet energianlæg som forsyner os med både 12/24/230 V, overvejende fra solens energi.