Enterprise er en Beneteau 57. Hun er bygget på det franske CNB værft i 2007, og er faktisk 58 fod lang. Altså lige omkring 18 meter lang, og knap 5 meter bred.

Hun er, synes vi, en smuk og elegant båd af høj kvalitet

Om bord på Enterprise er der 4 kahytter, 2 identiske forkahytter med hver 2 sovepladser, en køjekahyt til 1 og en stor kahyt agter. Vi bor i agterkahytten og de 4 gaster deler de 2 forkahytter. Køjekahytten vil som udgangspunkt ikke være booket, men kan bruges til besøgende familie og venner, eller til at skabe lidt fleksibilitet i fordeling af sovepladser for de 4 gaster.

Til hver forkahyt er der eget toilet, og et bad deles af de to kahytter. Midtskibs er der endnu et toilet, som vi ofte bruger i det daglige da det er lige neden for trappen. Derudover har vi en dejlig stor og rummelig salon og kabyssen med god plads til de kulinariske udskejelser.

Hver gast har sin egen stuveplads til tøj svarende til en sportstaske på ca. 80x50x50 cm. 

Der er masser af stuveplads, under dørken, under sofaer og senge og dermed gode stuvemuligheder til både proviantering og lige så vigtige  ting som spil, bøger og vinglas!

Cockpittet er en af de primære grunde til at dette er vores drømmebåd. Beneteau 57 har et cockpit der er større end de fleste sejlbåde vi har set. Vi forestiller os at cockpittet bliver bådens “hjerte” – der hvor vi spiser, snakker, spiller spil, drikker sundownere, fileterer fisk og tager en morfar. På fordækket er der god plads til at nyde solen, eller alenetid, og på det store agterdæk er der god plads til dykkerudstyret, grillen og masser af badning fra badeplatformen.