Status på gastesøgning

Nu er det efterhånden 3 uger siden at vi begyndte at søge efter gaster. Først og fremmest tak til alle jer der har delt og fortalt om vores opslag! Det har heldig givet pote – Facebookgruppen er vokset fra 90 medlemmer til over 150 i den tid! Og vi har modtaget henvendelser og ansøgninger fra omkring 20 potientielle gaster, fra hele Danmark.

Vi er SÅ glade! Vi har fået henvendelser fra utrolig mange søde, spændende og sejlerkompetente mennesker. Vi har til vores store overraskelse primært fået henvendelser fra folk i alderen 40+ – vi havde troet at det ville være omvendt 🙂 Vi har heldigvis nået at møde flere allerede, og rigtig mange kommer og besøger os i tiden op til jul – nu uden corona om bord. Der begynder at vise sig et mønster: Der er stor interesse for togterne 4, 5 og 7, og det ser allerede ud til at vi kommer til at skuffe nogen der. Til gengæld er der stadig god plads på togt 2 og 3.

Nogle af gastepladserne vil vi allerede nu begynde at besætte, mens de (fleste) resterende kommer til at indgå i et puslespil over de næste uger – vi glæder os rigtig meget til at møde flere søde mennesker – det er begyndt rigtig godt!

 

Leave a Reply