Julesysler

Glædelig jul fra Enterprise.

Efter en længere og aldelses ufrivillig coronapause, er der igen fuld gang i “operation jordomsejling”.

Vi har haft besøg af en masse potientielle gaster, og det er simpelthen en vild proces! Vi har fået omkring 40 ansøgninger, og haft besøg af rigtig mange af dem. Der venter stadig en håndfuld her i juledagene. Vi har mødt så mange søde, spændende og kompetente mennesker, og vi er simpelthen så glade for interessen – og super priviligerede! Vi kan allerede nu se at vi kommer til at sejle med gode folk i alle aldre – 25- 63 år – med spændende baggrunde, mange med massiv sejlererfaring og div. sejleruddannelser. Vi kan også se at vi kommer til at skuffe nogen, da vi simpelthen har flere interesserede end vi har pladser til. Vi er i fuld gang med at lægge “puslespillet” og vi er helt overbeviste om at vi får nogle virkelig fede hold sat sammen – mennesker der hver især kommer til at bidrage til fantastiske fælles oplevelser på vores kommende eventyr.

Den her proces er overraskende nok også en “det er jo virkelighed” – oplevelse 🙂 Når vi begynder at få relationer til kommende gaster og forpligter os og dem til en fælles rejse, kommer det hele meget tættere på. I det nye år, når aftaler er blevet indgået, skal vi ses med de forskellige gastehold, her på Enterprise – til en bid mad og et glas vin i cockpittet  – det glæder vi os til!

I mellemtiden er status på de mere praktiske forberedelser at;

– targabøjlen er færdig, og forhåbentlig bliver monteret i starten af det nye år – så snart vejret tillader det

– vi har haft besøg af en snedker, der skal lave flere skabe og gøre en af dobbeltkøjerne lidt mere “privatlivsvenlig”

– vi er ved at finde en havn som har både kran og stativ der kan få os på land i foråret til div. forbedringer

– Henriettes “jeg skal være klar til jordomsejling” kursusvirksomhed er på plads :-); 1. hjælp i februar, motorpasningskursus i februar, start på

spansk i februar og søsikkerhedskursus i marts – pyha…. vi ses til foråret!

– aftaler om ny sejlgardarobe formodentlig snart er på plads (måske med en bonus… Følg med senere)

– Johnny skal bruge sin juleferie på at installere navigatinsudstyr – julelysene i hans øjne skyldes ikke årstiden!

Den virkelig lange og meget Italienske følgeton omkring Jack Sparrow fra Rom er desværre vores drillenisse her om bord….

Vi har stadig mange lange korrespondencer med broker, officielle agenturer og Jack himself, og har endnu ikke modtaget alle de dokumenter som vi skal have på båden. Vi tror at det er tæt på, men i mellemtiden vil Jack S. have os til at sende hans private ejendele tilbage til ham – ting som en Nespressomaskine og dieselen fra tankene!! 🙂

Ellers laver vi ikke så meget 🙂 

Vi håber at I alle har haft en skøn juleaften, at juleferien bliver brugt til det I allerbedst kan lide – og måske tanker om hvordan DIT eventyr kan komme igang i det nye år!

Leave a Reply